Frida Boisen

Special guest

Frida Boisen, är en svensk journalist och publicist, digital chef, föreläsare, författare, sociala medier-konsult och tidigare chefredaktör som är uppvuxen i Göteborg.
Frida Boisen är krönikör och veckokolumnist på Expressen, där hon tidigare också var chefredaktör på kvällstidningen Göteborgs-Tidningen samt del av tidningsledningen och redaktionsledningen på kvällstidningen Expressen. Hon har tidigare också varit verksam som sociala medier-strateg vid Dagens industri.
I oktober 2015 tillträdde hon som digital chef för Bonnier Tidskrifter där hon också är en del av ledningsgruppen och ansvarig utgivare för sajter som amelia.se, veckorevyn.com, alltommat.se, mama.nu, damernasvarld.se och skonahem.com.
Hösten 2015 utkom hon med boken Digital succé - så lyckas du med sociala medier på Bokförlaget Forum. Frida Boisen tog 2014 emot priset Best use of Social Media på INMA Awards, tidningsvärldens Oscarsgala i San Francisco. Hon föreläser nationellt och internationellt om sociala medier, varumärkesbyggande, digitalisering, positivt ledarskap och att bygga vinnande lag. Hon har tidigare bloggat om ledarskap och sociala medier för International Newsmedia Association.

Frida Boisen has been a guest on 1 episode.